עלי נ' עוף שפרעם בע"מ

: | גרסת הדפסה
ס"ע
בית דין אזורי לעבודה חיפה
10223-10-09
3.10.2010
בפני :
אביטל רימון-קפלן

- נגד -
:
מג'די עלי
:
עוף שפרעם בע"מ
החלטה

החלטה

1.כעולה מכתבי הטענות החלקיים והלקוניים ביותר בתיק זה, נחזה כי הפלוגתאות בין הצדדים הן:

א-האם כטענת התובע הוא פוטר מעבודתו ללא הודעה מוקדמת או שמא כטענת הנתבעת היה זה התובע שהתפטר ללא מתן הודעה מוקדמת.

ב- כפועל יוצא מהכרעה בסעיף קטן א' לעיל, האם התובע זכאי לפיצויי פיטורים ודמי הודעה מוקדמת ואם כן באיזה סכום או שמא כטענת הנתבעת לא רק שהתובע אינו זכאי לפיצויי פיטורים או דמי הודעה מוקדמת כי אם עליו להשיב לנתבעת פיצויי בשווי דמי ההודעה המוקדמת שעליו למסור, אותו מבקשת הנתבעת לקזז מכל סכום שיפסק, אם יפסק כנגדה.

ג-האם התובע זכאי להפרשי שכר בגין החודשים 1/08 עד 4/09 ועד בכלל ואם כן באיזה סכום.

ד-האם התובע זכאי להפרשי שכר בגין החודשים 9/07 עד 12/07 ועד בכלל ואם כן באיזה סכום.

ה-האם התובע זכאי לדמי הבראה, דמי חגים, ימי בחירות, הפרשי נסיעות, דמי מחלה, פדיון חופשה שנתית ואם כן באילו סכומים.

2.ניתן בזאת צו הדדי לגילוי ועיון במסמכים באמצעות תצהיר גילוי מסמכים אליו יצורפו העתקי המסמכים שגולו וזאת תוך 30 יום מהיום.

במסגרת זו ימציא התובע לב"כ הנתבעת, עם העתק במישרין לתיק בית הדין, את כל תלושי השכר המצויים בידיו, את העתקי תעודות המחלה בגינם הוא תובע דמי מחלה וכן את הרישומים המצויים בידיו בדבר השעות שלשיטתו עבד ואשר בגינם הוא תובע הפרשי שכר במשך שתי התקופות.

כמו כן, במסגרת זו ימציא ב"כ הנתבעת לב"כ התובע, עם העתק במישרין לתיק בית הדין, העתק פנקס חופשה או לחילופין רישום המפרט את תאריכי החופשה שנוצלו או נפדו על ידי התובע במשך תקופת עבודתו בצירוף אסמכתאות לכך וכן פירוט של דמי ההבראה ששולמו לתובע במשך תקופת עבודתו בצירוף אסמכתאות לכך.

3.הצדדים יגישו את העדויות הראשיות של כל עדיהם (לרבות בעלי הדין) בתצהירים אליהם יצרפו את כל המסמכים שבכוונתם להסתמך עליהם.

העתקי התצהירים והמסמכים יועברו ישירות לצד השני בידי הצד המגיש אותם.

4.סדר הגשת התצהירים והעתקי המסמכים יהיה זה: התובע תוך 60 יום מהיום.

הנתבעת תוך 30 ימים מיום קבלת תצהירי התובע.

במסגרת תצהירו יבהיר התובע תוך ציון התאריכים את ימי החגים אותם הוא תובע.

במסגרת תצהיריה תבהיר הנתבעת האם התובע עבד באותם תאריכים כנטען על ידו, האם עבד יום לפני אותו תאריך והאם עבד יום לאחר אותו תאריך בצירוף אסמכתאות.

5.לא הוגשו תצהירי התובע במועד, תמחק התובענה על הסף עפ"י תקנה 44 לתקנות בית הדין לעבודה (סדרי דין) תשנ"ב – 1991. לא הוגשו תצהירי הנתבעת במועדם, יראה הדבר כאילו אין בדעת ב"כ הנתבעת להביא ראיות.

6.על המצהירים יהיה להתיצב לחקירה על תצהיריהם במועד שיקבע להוכחות.

7.סירב עד לאמת דבריו בתצהיר, או שלא עלה בידי אחד הצדדים לבוא עמו בדברים, יגיש אותו צד למזכירות בה"ד, במועד הגשת תצהיריו, בקשה להזמנת אותו עד שיעיד בפני בה"ד במועד שיקבע כאמור. בבקשה האמורה יפורטו הסיבות בגינן מבוקש להעיד עדים שלא בתצהיר.

8.התיק נקבע לדיון מוקדם נוסף, במעמד הצדדים בלבד ובאי כוחם ליום 26/1/11 שעה 11:00.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>